actualitzat: 18/07/2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amb el suport de:
Projecte Biodiversitat

NOUS LLIURAMENTS DE MPR’s ALS RAMADERS

L’Institut seguint amb la seva política de lliurament de cadells de gossos de Muntanya dels Pirineus per a la protecció de ramats (MPR’s), ha lliurat una cadellada sencera de MPR’s als ramaders que ho havien sol·licitat. Aquests cadells són fills de l’Ossa de Can Manistrò i de Laugtun’s Odin, la mare protegeix el ramat de l’Armand Flaujat i ve d’una línia de gossos de protecció de França i el pare prové d’una línia de gossos de protecció de Noruega.

Es dona la circumstància que l’Ossa va fer una petita cova en el prat on protegia les ovelles perquè naixessin els seus petits, fet que es va produir sense cap tipus de problema, tot i tenint en compte que l’esdeveniment va ser el dia 6 de gener de 2007 amb una temperatura sota zero.

Tot seguit detallem el destí d’aquests cadells:
 

Un mascle i dues femelles a l’Asociation pour la Cohabitatión Pastorale (A.C.P.). El mascle amb destí a Christiane Lafont de la Tuillerie a la comarca de l’Ariège, una femella a Nathali Marty de Conat a la comarca del Conflent i una altre femella a Johana Mège de Bessèoles de Sault a la comarca de l’Aude.

Una femella a Pere Serra de Montmalús a la comarca de la Cerdanya i una altre femella a Albert Camprubí de Medinyà a la comarca del Pla de l’Estany.

Una femella a Antoni Nadal de Ballestà i una altre femella a Agustí Tarres d’Alinyà, tots dos de la comarca de l’Alt Urgell.

I per últim una femella a l’Armand Flaujat de Bor a la comarca de la Cerdanya.


  © 2005-2024 Institut Pirinenc del Gos Muntanya dels Pirineus telf: +34 - 629 61 33 99 info@institutpirinenc.org