actualitzat: 25/07/2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amb el suport de:

 
AFILIACIÓ A L’INSTITUT PIRINENC DEL GOS
DE MUNTANYA DELS PIRINEUS COMO A SOCIO PROTECTOR

Alguns arguments a favor de recolzar la tasca que estem fent des de l’Institut Pirinenc del Gos de Muntanya dels Pirineus:

• Si desitges rebre informació i assessorament elaborat por veritables especialistes d’aquesta raça, ja sigui a l’àmbit de gos de protecció de famílies i finques, o com a gos de protecció de ramats.

• Si estàs d’acord que a les nostres muntanyes han de cohabitar en equilibri les distintes espècies que mai haguessin d’haver estat extingides per l’esser humà.

• Si estàs d’acord en que els sembrats dels agricultors no s’han de perdre per culpa de les especies animals que han proliferat en excés degut a la falta de predadors.

• Si estàs d’acord en que els ramats de la ramaderia extensiva i semi-extensiva han d’estar protegits de la presència d’ossos, llops i linxs per evitar que aquests siguin menyspreats pels ramaders i pastors, evitant així la seva cacera il·legal.

• Si estàs d’acord en que las granges de pollastres i gallines ponedores en règim d’explotació extensiva ecològica han d’estar protegides dels petits carnívors silvestres i sobretot de les aus rapinyaires, algunes d’elles en perill d’extinció, evitant així la seva cacera il·legal.

• Si penses, com nosaltres, que el Muntanya de Protecció de Ramats (MPRIP) és una peça fonamental perquè pugui existir una bona cohabitació entre: agricultors-ramaders-predadors-rapinyaires.

• Si penses, com nosaltres, que els (MPRIP) que gestiona l’Institut són l’eina ideal per assolir els objectius que hem enumerat.

• Si estàs d’acord en que l’Institut del Gos de Muntanya dels Pirineus, estigui present a les principals manifestacions ramaderes del nostre entorn, para a donar a conèixer la tasca dels (MPRIP) i l’actitud que hem de prendre les persones davant de la seva presència.

• Si estàs d’acord en què la presència de l’Institut a las xarxes socials i Internet és clau perquè tot lo esmentat anteriorment arribi al màxim públic possible.

Aleshores, si es així, et proposem que et facis soci protector de l´Institut per la mòdica quota anual de 30 euros i ajudarás a que tot aixòòsegueixi sent una realitat.

  © 2005-2024 Institut Pirinenc del Gos Muntanya dels Pirineus telf: +34 - 629 61 33 99 info@institutpirinenc.org