actualitzat: 23/07/2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amb el suport de:

PROJECTES VIUS

El dia 3 de Febrer de 2006, a les 19 hores, a l'Auditori Caixa Catalunya de l'edifici la Pedrera a Barcelona, la Fundació Territori i Paisatge va organitza un acte per presentar el catàleg "Projectes Vius" i inaugurar una exposició sobre el mateix tema.

Projectes Vius és un recull de 481 projectes, duts a terme durant els darrers 10 anys, a favor de la conservació de la natura i d'educació ambiental, realitzats gràcies a l'esforç de 240 entitats de tota mena amb el suport de la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de Caixa Catalunya.

Totes aquestes entitats van estar convidades a la cerimònia de presentació. L'Institut Pirinenc del Gos de Muntanya dels Pirineus, sent una d'aquestes entitats, va estar representada pel seu president en Joan Ferrer i Sirvent.

L'acte va estar presidit pel Molt Honorable Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat en Joaquim Nadal, per en Narcís Serra president de la Caixa Catalunya i de la Fundació Territori i Paisatge, per en Jordi Sargatal director de la Fundació Territori i Paisatge i per en Maties Vives patró de la Fundació Territori i Paisatge.

A l'esmentat auditori els conferenciants van fer un repàs a la trajectòria dels 10 anys d'ajuts i suports que la FTP a facilitat a les iniciatives de la societat civil a favor de projectes de conservació i d'educació ambiental. A la vegada ens van encoratjar a seguir en aquesta direcció reiterant-nos la seva total predisposició a secundar dites iniciatives.

El motiu pel qual l'Institut rep el recolzament de la Fundació Territori i Paisatge es pot concretar en tres punts:

  • en el reconeixement a la seva tasca a favor de la biodiversitat que queda reflectida en el "Projecte Biodiversitat" detallat en aquesta web.
  • a la labor d'informació i divulgació que du a terme dins dels territoris on hi han ramats protegits per gossos de Muntanya dels Pirineus.
  • i, a la campanya d'educació ambiental, que està projectant realitzar a les escoles de les comarques pirinenques, per conscienciar a les noves generacions de que la biodiversitat és un patrimoni que hem de recuperar i no deixar perdre mai més i que uns dels seus garants és el Gos de Muntanya dels Pirineus.
  © 2005-2024 Institut Pirinenc del Gos Muntanya dels Pirineus telf: +34 - 629 61 33 99 info@institutpirinenc.org