actualitzat: 25/05/2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amb el suport de:

PROJECTE BIODIVERSITAT A GALICIA

Presentem un vídeo realitzat per la TV de Galícia on es pot veure el lliuraments de dos nous MPR fet per l’Institut Pirinenc, dins del seu Projecte Biodiversitat, a través dels seus delegats a Galícia: En Rafa Fernández i En Fernando Fandiño. 

En el vídeo precisament veurem el moment de l’elecció del cadell i el seu primer contacte amb les seves noves companyes i futures protegides. Tal como molt bé expliquen els nostres companys gallecs, aquesta elecció es determina en funció de uns criteris prèviament estudiats i establerts, que són: que el cadell tingui un caràcter introvertit que es veu perquè va a la seva i no s’acosta massa a les persones, que no sigui dominant respecte al seus companys i que no tingui instint de cacera.

Tot això, unit a un estricte protocol de maneig facilitat al ramader per l’Institut a través dels seus delegats, donarà com a resultat una total integració del cadell cap els ovins i cabrums, la qual cosa es manifestarà, en que l’afecció cap el nou ramat serà total i els vincles que establirà amb ell seran extremadament forts i perdurables de per vida

També veurem a Rex de Naval dos Anxeles de sis mesos d’edat treballant en el ramat que el va veure néixer, propietat de Juan M. Vazquez , i situat en el paratge anomenat Los Anxeles, pertanyent a la localitat de Melide a la província de A Corunya. Rex es fill de Ceril do Liboreiro i de Carla da Gandara de Barrantes, la qual, també està protegint un altre ramat del mateix ramader i que fou lliurada pels delegats de l’ IPGMP a l’abril del 2007 a l’edat de 2 mesos.

  © 2005-2024 Institut Pirinenc del Gos Muntanya dels Pirineus telf: +34 - 629 61 33 99 info@institutpirinenc.org